петак, 24. април 2015.

Igrice oblacenja

Dobro je poznato da su devojcice od uvek volele da oblace svoje lutkice u svakojake krpice.
Sa sve vecim prosirenjem interneta proteklih godina,devojcice su pocele sve vise i vise da sedaju za kompjuter jer su tvorci igrica osmislili neke nekomplikovane igrice za njih u kojima one mogu da oblace svoje omiljene likove iz crtaca ili emisija.Dobro je sto devojcice razvijaju svoju mastu i razmisljanje sa slicnim igricama oblacenja lutkica i raznih likova iz crtaca.Kako dosadasnja statistika pokazuje devojcice su mastovite i navise za sad vole da oblace arapske princeze.
Tu su i ostale igrice u kojima mogu da obuku svoje omiljene likove iz crtaca poput igrica oblacenja Lise Simpson,oblacenje Jerryja,Scooby doo-a ili oblacenje omiljenog lika iz porodice kremenko

1 коментар:

  1. I just wanted to say thank you for sharing a great information and useful. it really necessary and timely for me at this time. I've read a lot of blogs and visit but they made me feel boring. Your article made me feel strange and fascinating it attracted me. I wanted to share this information with my friends on the social network facebook.
    G9G , Dora Games , Kizi new , Huz Games , Kizi hot , Friv 4 School , 85 Play , 4223 Games , 85 Games

    ОдговориИзбриши